Workshop budgetteren

Wil je op een heldere en prettige manier leren om veerkracht op te bouwen?
In de workshop budgetteren leer je om zelf je geldzaken te plannen door middel van een methodiek die rekening houdt met je eigen manier van leven. Door middel van inspirerende voorbeelden en tips help ik je na te denken waar je nou echt blij van wordt. En die bewuste keuzes werken dus ook door in je financiële beslissingen waardoor financiële veerkracht ontstaat. Het gaat er immers niet om dat je zo rijk mogelijk wordt, het gaat er om dat je rijkelijk leeft door jezelf te zijn en je financiële beslissingen daar een bewuste keuze in te laten zijn.

budgetteren bedrijf geldzorgen workshop
Voor wie is dit bestemd?

Ik werk vaak met gezinnen en ik inspireer je om vanaf nu je geldzaken anders te gaan doen. Ik hou van humor en luchtigheid in combinatie met een echt fijne werkmethode die je op je eigen manier gaat inzetten. Mijn uitgangspunt is om samen met jou te kijken wat belangrijk is in je leven. Het gaat daarom nooit over goed of fout, het gaat over de keuzes die je wilt maken omdat ze belangrijk voor je zijn.

Misschien vraag je je af of een bepaalde toekomstdroom mogelijk is zoals een verhuizing of gezinsuitbreiding. Waar moet je dan financieel gezien rekening mee houden?
Tijdens de workshop geef ik uitleg hoe je zodanig kunt leren plannen dat duidelijk wordt of deze dromen financieel ook mogelijk zijn. En als er bijgestuurd moet worden, wáár dat dan moet gebeuren.

De workshop budgetteren is ook bedoeld voor iedereen die wil leren om aan het einde van zijn of haar geld niet langer een stukje maand over te houden, of zelfs een schuldsaneringstraject vóór wil zijn. Jouw uitgangspunt is altijd je eigen persoonlijke situatie waar je zelf thuis actief mee aan de slag gaat. Ik werk tijdens de workshop met mijn methodiek en een voorbeeldcasus. Jouw eigen persoonlijke gegevens blijven dan ook privé.

Budgetcoach Eindhoven Annemieke van Leest-Ehlers RLP