Referenties

“Annemieke is de laatste maanden een belangrijk onderdeel geweest van ons leven. Door vooruit te kijken met een positieve blik brengt ze ons in beweging en alle financiële zaken in kaart. Dit geeft rust en perspectief naar de toekomst toe. Financiële overzicht geeft ruimte om belangrijke keuzes te maken om verder te kunnen gaan en te groeien als persoon en in het gezin. Annemieke, bedankt voor alle inzichten het heeft ons leven een ander dimensie gegeven in de positieve zin.
(5 sterren Google review)
Moodz. we create. you celebrate

“Ik ben heel dankbaar en blij dat Annemieke van Budgetcoach Eindhoven mij hebt kunnen helpen om mijn financiën op orde te krijgen. Door niet alleen naar de euro’s te kijken maar ook naar het grotere plaatje en de toekomst heb ik nu veel beter inzicht gekregen en weet ik waar ik op moet letten.
(5 sterren Google review)
Carla

Budgetcoach Eindhoven heeft mijn man en mij goed geholpen. Door gerichte vragen en opdrachten coachte ze ons door lastige vraagstukken.
Ze geeft vertrouwen en neemt je echt bij de hand en helpt je door je financiële cijferbrij. Het geeft rust en ruimte om te weten hoe het zit.
(5 sterren Google review)
Carien

“Annemieke is iemand echt naar je luistert. Ze spiegelt wat je vertelt aan je terug alsof ze dat recht uit jouw hart heeft gehaald.
Ik ben nog steeds blij met alle waardevolle tips die ze me geeft.”
(5 sterren review op de bedrijfspagina op Facebook)
Mariken

“Wij zijn super tevreden over de service en adviezen van Annemieke. Zeker een aanrader als u grip op uw financiën wilt hebben en goed persoonlijk advies en contact wilt hebben.
(5 sterren Google review)
Startgoed Computers (werkgever)”

“Annemieke heeft voor een van onze medewerkers top werk geleverd. Door haar coaching en hulp heeft ze samen met het gezin de financiën weer op de rit gekregen. Er is structuur aangebracht in hun uitgaven en wordt er weer gespaard voor leuke dingen en onvoorziene uitgaven. Dit geeft rust in het gezin en zorgt ervoor dat onze medewerker weer lekker in zijn vel zit en op de juiste zaken focus kan leggen. Aanrader voor iedereen met financiële problemen en die ze wil voorkomen.
(5 sterren Google review)
Mark van Asten, werkgever”

“Beste Annemieke, bedankt voor al je hulp en je deskundige begeleiding! We hadden maar een kort traject nodig en het heeft me veel inzicht gegeven in mijn uitgavenpatroon. Ik heb er vertrouwen in dat ik de komende jaren grip blijf houden op mijn budget. Ik wens je heel veel succes in de toekomst en ik hoop dat je nog veel mensen op deze betrokken wijze kunt helpen!
Hartelijke groet, Richard

“Wij hebben je Life Planning en financiële coaching als een ommekeer in ons leven ervaren. Annemieke heeft ons zo goed begeleid, zowel financieel als psychologisch.
Wij zijn al gepensioneerd, maar zien de rest van ons leven met vertrouwen tegemoet!
Dank je wel Annemieke
Christ en Maria

“Annemieke helpt op een integere en enthousiaste manier om meer inzicht te krijgen in je financiën. Met handige en eenvoudige tools lukt het om een helder meerjarenplan te creëren, iets waar ik als zelfstandig ondernemer veel aan heb!
Norbert

“Ik was altijd heel goed in het hoog houden van veel ballen tegelijk. Gaandeweg liet ik meer ballen achterwege totdat iemand me vertelde dat ik die paar ballen die ik nog in de lucht hield ook nog eens fout hoog hield. Dat was het moment om hulp te zoeken.

Die hulp was Annemieke. Zij liet me feilloos inzien waar mijn sterke en zwakke punten zitten en bovenal wat mijn valkuilen zijn. Daar komt nog bij dat ik door het overlijden van mijn moeder een andere financiële situatie tegemoet kan zien die mogelijk perspectieven biedt om een droom waar te maken. Ook daarbij bood Annemieke als financial life planner uitkomst.

Al na een paar sessies ging het stukken beter met me, terwijl ik dat niet in de schoot geworpen kreeg. Ik heb dit zelf kunnen bewerkstelligen, doordat Annemieke me inzicht gaf.

Ook op het financiële vlak weet ik wat me te doen staat omdat Annemieke me daarvoor heel handige handvatten heeft gegeven. Top! Ik kan Annemieke van harte aanbevelen. Zij weet je op een subtiele en vriendelijke manier op je gemak te stellen. Door de sessies met Annemieke zie ik de toekomst weer positief in.
Lidy

“Annemieke is een gedreven vakkundige budgetcoach. Ze werkt vanuit een professionele en hartelijke basis met een passie voor haar vak. Annemieke werkt vanuit een zelf ontwikkelde visie op budgetcoaching en weet deze op een praktische pragmatische manier te vertalen naar een plan van aanpak passend bij de persoonlijke situatie van haar cliënten. Ze heeft de vaardigheid om uitstekend aan te sluiten bij de belevingswereld van haar cliënten om ze vervolgens bewust te maken van persoonlijke keuzes op het gebied van financial life planning. Annemieke ondersteunt op een integere enthousiaste manier bij het opstellen van een doelgericht planning voor de toekomst. Ik raad haar iedereen van harte aan met een vraag op het gebied van budgetcoaching
Mariette

“Na mijn verhuizing wilde het vinden van een passende baan niet zo lukken. Al een poos liep ik rond met het idee dat ik misschien wel wat hulp kon gebruiken. Niet wetende wat coaching eigenlijk inhield heb ik Annemieke benaderd. Al snel bleek dat ik mezelf in de weg zat. Ik heb van de gesprekken en oefeningen die ik met Annemieke heb gedaan ontzettend veel geleerd. Ik heb nog steeds geen passende baan gevonden maar ben wel met veel plezier aan een opleiding begonnen. Voor het coachingstraject had ik de keuze voor een opleiding nooit durven maken.
Renee

“Annemieke is als budgetcoach vier keer bij ons thuis geweest. Wij zijn door haar geholpen met onze administratie enz, hierdoor is alles op een rijtje gezet en is duidelijker geworden. Annemieke is een vriendelijke vrouw met een groot invoelend vermogen. Je kunt haar vertrouwen met je persoonlijke zaken. Het waren prettige middagen die voor ons een stukje rust hebben opgeleverd.  Wij wensen Annemieke alle goeds toe en heel veel geluk voor haar en haar gezin. Wiel en Thea

“Voor mijn verjaardag kreeg ik een privé workshop budgetcoaching. Ik maak al jaren een rommeltje van m’n financiën. Ik hield elke maand aan het eind van m’n geld een stuk maand over en sparen dat lukte nooit. Alle onvoorziene uitgaven waren een angstig moment en financiële extraatjes waren al op voordat we ze op de rekening hadden staan. Nu mijn vriend en ik een gezin vormen, willen we de boel op orde krijgen. We willen onze financiële zorgen achter ons laten.
Annemieke heeft ons vertrouwen gegeven dat het kan. We zijn door haar begeleiding heel gemotiveerd geworden om de boel echt op de rit te krijgen. Ze heeft ons heldere adviezen gegeven, samen met ons  meegekeken en duidelijke, werkbare tools gegeven om aan de slag te gaan. Annemieke heeft ons een groot inzicht gegeven in de richting van financieel gezond worden, namelijk door bewustwording! Bewust worden/zijn van uitgaven. Bewust worden en kritisch kijken of uitgaven echt noodzakelijk zijn. Waar kan bezuinigd worden zonder het gevoel te hebben dat ‘niets meer kan’? Het is een sport geworden om kritisch naar onze uitgaven te kijken en de kick wordt nog groter doordat we zien dat de spaarrekening langzaam gevuld wordt. Kortom, een aanrader voor iedereen die financieel gezond wil zijn! Saskia en Erik-Jan

“Mijn vriend en ik willen heel graag een huis kopen en een reis maken naar Canada maar het lukt ons niet om het geld opzij te leggen. Annemieke heeft ons in een paar avonden geholpen om eindelijk duidelijk te krijgen waar we de fout in gaan en wat we kunnen doen om meer geld te besparen. Ik vind het uitgavenkwadrant heel helder en makkelijk om toe te passen. Ook kijk ik nu samen met mijn vriend naar de administratie en doe ik het niet meer alleen. De hele methode en de spreadsheet zijn voor ons een uitkomst en het gaat steeds beter. Dus dank je wel Annemieke en we gaan over een paar maanden weer met je samen zitten om te kijken waar we nog meer dingen kunnen verbeteren!
Adrie

“Ik vond de privebegeleiding budgetteren helder, duidelijk en makkelijk toepasbaar door middel van de 4 kwadranten, een simpele manier om toch even anders naar je uitgaven te kijken. Fijn ook dat je er een Exel bestand bij krijgt om je financiën in te kunnen verwerken, zo wordt het plaatje voor de lange termijn ook duidelijk en kan je beter naar je doel toewerken. De privebegeleiding maakt het makkelijker om vragen te stellen over je privézaken.  Annemieke nogmaals bedankt!
Angelique

“Evaluatie cursus budgetteren:
Vroeger hield ik een kasboek bij waarin ik mijn uitgaven opschreef. Verder wist ik eigenlijk niet goed wat ik daar verder mee moest doen.
Door deze cursus heb ik geleerd ‘hoe’ ik met behulp van een paar makkelijke regels meer duidelijkheid krijg in mijn uitgavenpatroon. Door deze manier eigen te maken bespaar ik uiteindelijk veel tijd. Deze simpele structuur brengt al snel een gevoel van controle, rust en overzicht. Deze cursus zou eigenlijk aan iedereen aangeboden moeten worden: aan groep 8ters, pubers, mensen die ontslagen zijn, mensen met een uitkering, maar ook gewoon aan mensen die niet gewend zijn  een administratie te voeren.
Ellen

“Ik ben heel erg tevreden. Zonder dit coachingstraject zou ik nu werkeloos thuis zitten. Zou ik zeven dagen per week onbewust aan mijn belemmerende overtuigingen zitten werken waardoor de weg naar een passende baan uitzichtlozer en uitzichtlozer zou zijn geworden. Ik vond de manier waarop ik gecoached ben heel erg prettig. Annemieke bleef altijd rustig, vol aandacht en bleef geduldig terwijl ik zelfs soms dacht een grote last te zijn en on-coachbaar. Hoewel ik het heel erg moeilijk vond om over mijzelf te praten is dat uiteindelijk wel gelukt omdat ik mij bij haar goed genoeg op mijn gemak voelde.
Renée

“Na een jaar van stress op mijn werk, stortte ik volledig in. Ik was niet de persoon die ik wilde zijn, eiste op mijn werk teveel van mezelf en anderen en in mijn huwelijk was ik niet gelukkig. Ik kwam in gesprek met Annemieke, die me d.m.v. korte duidelijke vragen na liet denken over wie ik was en wilde zijn in mijn werk. Ik kwam erachter dat de persoon die ik graag wilde zijn helemaal niet de persoon was die bij me paste. Ik was goed zoals ik was met de kwaliteiten die wel bij me hoorden. Dit was een hele opluchting. Het gesprek verliep ontspannen en prettig dankzij de kalme en professionele houding die Annemieke aannam. In een later gesprek over mijn toenmalige relatie hielp Annemieke me d.m.v. bepaalde technieken meer inzicht te krijgen in mijn gevoel voor deze persoon. Het was heel verrassend en verhelderend hoe ik d.m.v. een simpele opdracht duidelijk voor ogen kreeg waar ik stond in de relatie en hoe ik verder wilde. Ineens wist ik welke keuze ik wilde maken, terwijl dit daarvoor zo onmogelijk voor me leek. Ik ben blij dat Annemieke me hierbij geholpen heeft en me handvatten heeft gegeven om in de toekomst gemakkelijker zelf keuzes te kunnen maken.
Saskia

“Annemieke benaderde mij om als proefpersoon (voor de opleiding) te dienen. In eerste instantie niet veel zin in, maar belofte maakt schuld. Ik ben 2x geweest en tot mijn eigen verbazing (zo sceptisch als ik ben) vond ik het een hele positieve ervaring. De rust die Annemieke uitstraalde. Luisterend, maar toch de vinger op de goede (of zere) plaats leggen. Confronterend, maar je wel zelf naar een oplossing laten zoeken..
Onverwacht heeft het mij heel goed gedaan (waarvoor nog mijn dank :-))
Jan

“Ervaring met Annemieke
Annemieke en ik hebben een keer of zes afgesproken. Ik zocht een coach en zij wilde in het kader van haar studie als coach met mij ervaring opdoen. Hier volgt een indruk van mijn contact met haar. Vooral de rust die zij uitstraalt was voor mij erg fijn als ik zelf wat onordelijk bezig was. Ik heb haar ervaren als meedenkend en recht door zee met de nodige tact. Zij bleef ook zichzelf wat voor mij meerwaarde had om iets eens van een andere kant te zien. Voor mij was het prettig dat we respectvol met elkaar zijn omgegaan en de afspraken zijn nagekomen. Succes verder Annemieke!
Belinda

Budgetcoach Eindhoven Annemieke van Leest-Ehlers RLP