Life Planning Eindhoven

Dit is een aanvullende dienst die ik uitvoer naast én in combinatie met budgetcoaching.  Een van de belangrijkste vragen bij Life Planning is: Wat maakt voor jou een vervuld leven?

Wanneer leef je je leven zo intens dat je wensen en je verlangens over dit leven werkelijkheid worden? Life Planning gaat over passie, over verlangen en over datgene gaan doen wat je hart vol raakt. Maar dan wel op een realistische manier.

Uit Life Planning volgt bijna altijd financiële coaching (budgetcoaching). Niet alle wensen en levensdoelen die in je Life Plan komen te staan hebben met geld te maken, maar vaak is dat wel zo.

Met humor, inspiratie en een realistische blik op je personal finance maak ik samen met jou de richting van de beweging helder. En zo wordt inzichtelijk waar geld echt jouw doelen gaat volgen en waar dromen gerealiseerd worden.

Life Planning en Financial Life Planning zijn min of meer hetzelfde. Life Planning kijkt naar alles wat voor jou een vervuld leven maakt. Het financiële stuk dat daar uit volgt wordt zorgvuldig vormgegeven in het actie-gedeelte van je plan.

Wil je hier meer over lezen? Ik heb een aparte website genaamd Lifeplanningeindhoven.nl waarin ik veel meer uitleg geef over Life Planning.

Ik ben geregistreerd Life Planner bij de VLPN. Dit is de Nederlandse Vereniging van Life Planners. Daarnaast ben ik Registered Life Planner (RLP). Deze opleiding heb ik gevolgd bij het Amerikaanse Kinder Institute.

Lifeplanningeindhoven.nl