Contact

Wil je contact met me opnemen?
Mijn naam is Annemieke van Leest-Ehlers. Je kunt mij bereiken door het sturen van een e-mail naar: info@budgetcoacheindhoven.nl
Je kunt mij ook telefonisch bereiken op het nummer: 06-28.77.71.67

Even zakelijk…
Een paar dingen moeten natuurlijk goed geregeld worden maar ook goed geregeld zijn.
Ik werk volgens de Gedragscode van de NOBCO, het overkoepelde orgaan voor coaches in Nederland. Kijk hiervoor ook op www.nobco.nl

Arutam Coaching en Budgetcoaching
Registratie KvK: 55974155
Ik ben gevestigd in Eindhoven.

Het kostenplaatje
Mijn tarief is erg vriendelijk en voor particulieren altijd inclusief btw en exclusief reiskosten (per km). Je krijgt altijd achteraf een factuur toegestuurd.

Zullen we samen ontdekken wat we kunnen bereiken?
Wil je een kennismaking met mij plannen? Je bent van harte welkom om in een gesprek met mij van 30 minuten een beeld te krijgen van hoe ik werk en of dit aansluit bij datgene waar jij naar op zoek bent. De kennismaking kunnen we online (videobellen) of telefonisch inplannen. Je bent ook van harte welkom bij mij op kantoor (op afspraak).

Twijfel je nog? Voor veel mensen is het lastig om geld in zichzelf te investeren als nou juist het hebben van geld lastig is. Toch is het inschakelen van een budgetcoach een investering in jezelf. Je leert nieuwe vaardigheden en je leert geld te besparen. Aan het einde van onze samenwerking heb je een financieel plan voor de toekomst en een veel beter uitgangspunt om je toekomst vorm te geven. De logische consequentie is dus dat jouw investering in jezelf zichzelf weer terugverdient. En je kijkt veel blijer naar de toekomst.

Als de sessie niet kan doorgaan…
Wanneer een sessie niet kan doorgaan dan hoor ik dat graag uiterlijk 24 uur van te voren. Bij een niet tijdige annulering ben ik genoodzaakt te kosten van dat gesprek in rekening te brengen.

Algemene voorwaarden
En tot slot kun je hier mijn Algemene voorwaarden inzien:
Algemene Voorwaarden Arutam Coaching en Budgetcoaching

 contact opnemen met budgetcoach eindhoven Annemieke van Leest-Ehlers