Budgetcoach Eindhoven

Wat wil je veranderen? 
Je merkt dat je iets wilt veranderen in je geldzaken. Misschien gaat er meer uit dan er in komt en als dat zo is, dan is dat is frustrerend. Om verder te komen merk je dat je hulp nodig hebt. Hulp om inzicht te krijgen in wat er nou precies gebeurt en waar je dingen kunt veranderen.

Budgetcoaching biedt je de mogelijkheid om daar grip op te krijgen.

We gaan samen kijken naar de situatie die is ontstaan, we creëren door middel van een hele gebruiksvriendelijke tool inzicht in de uitgaven en de inkomsten. We rubriceren samen alle geldstromen op een dusdanige manier dat er rust ontstaat. Vanuit dit inzicht kunnen we samen stappen zetten naar een betere en gezondere financiële huishouding. Budgetcoaching werkt omdat het een proces is. Je krijgt er steeds meer handigheid in, je gaat heel bewust nadenken over veranderingen en keuzes die je wilt maken en die je financieel steeds veerkrachtiger maken.

Als budgetcoach neem ik geen schulden over en ik beheer geen geldzaken namens jou. Mijn hulp bestaat eruit jou te coachen en tools aan te reiken die je blijvend verder helpen. Ik inspireer je om andere keuzes te maken, om oude patronen bewust achter je te laten en om je financieel veerkrachtig te maken. Het gaat om de kwaliteit van jouw leven. Dat betekent dat ik niet oordeel. Het betekent dat ik aansluit bij wat je nodig hebt door jou te laten werken met een waardevolle methode die steeds weer door al mijn cliënten enorm wordt gewaardeerd.

Het betekent ook dat we samen kijken naar het hele plaatje; de details én de grote lijnen en zeker ook de toekomst. We maken eventuele schulden inzichtelijk en overzichtelijk. We gaan samen na of er recht bestaat op toeslagen. We bespreken je toekomstdromen, waar kijk je naar uit? We kijken nadrukkelijk naar dat wat je leven kwaliteit en betekenis geeft. Dat betekent dat wanneer ik afscheid neem je een inspirerend plan hebt voor de toekomst.

Budgetcoach Eindhoven Annemieke van Leest-Ehlers RLP