Expertise Annemieke van Leest-Ehlers

 

Mijn expertise bestaat uit diverse opleidingen en een brede ervaring. Sinds 1 oktober 2013 ben ik in het bezit van het certificaat NIBUD Budgetbegeleider. Daarnaast ben ik in 2012 cum laude afgestudeerd en sindsdien Post-HBO gediplomeerd Coach Practitioner volgens de normering van de EMCC/NOBCO. De NOBCO is de branchevereniging van coaches en coachopleiders en de EMCC is het overkoepelende Europese instituut.

Daarnaast ben ik Registered Life Planner (RLP) en geregistreerd Life Planner bij de VLPN.nl

Life Planning gaat over passie, over verlangen en over datgene gaan doen wat je hart vol raakt. Maar dan wel op een realistische manier. Door samen te werken krijgen we in beeld wat jouw meest vervulde leven inhoudt. En er ontstaat en diep verlangen om dat te gaan invullen. Uit Life Planning volgt bijna altijd financiële coaching. Niet alle wensen en doelen die in het Life Plan komen te staan hebben met geld te maken, maar vaak is dat wel zo. Met humor, veel inspiratie en financiële coaching maak ik samen met mijn cliënten de richting van de beweging helder. En zo wordt inzichtelijk waar geld de doelen kan volgen en waar dromen werkelijkheid kunnen worden.

Financial Life Planner en Budgetcoach Annemieke van Leest-Ehlers

Ik begeleid mensen door middel van budgetcoaching bij financiële problemen. Ik doe recht aan beide elementen uit mijn vakgebied, het budgetteren én het coachen. Hierin kan het een niet zonder het ander. Ik geef workshops in budgetteren en daarvoor heb ik een heel prettige tool ontwikkeld die mensen erg aanspreekt.

Ik ben breed opgeleid waardoor ik in staat ben om een groot aantal methoden en technieken in te zetten. Hierbij staat de gecoachte altijd centraal en sluit ik aan bij wat jij nodig hebt.

Budgetcoach Eindhoven Annemieke van Leest-Ehlers RLP