Werkgever

Wat kun je als werkgever voor je medewerkers betekenen?

Soms merk je dat een collega geldzorgen heeft. Als bedrijf wil je daar adequaat mee omgaan en in ieder geval erger helpen voorkomen. Als budgetcoach kan ik voor de brug zorgen tussen zorgzaamheid vanuit de werkgever en het waarborgen van de vertrouwelijkheid die hoort bij de geldzaken van een medewerker. Het kan voor een medewerker een hele opluchting zijn om eens met iemand van buiten het bedrijf te praten over de ontstane situatie. Iemand die praktisch meedenkt en meekijkt zonder dat de werkgever de details weet. Voor het bedrijf is het een geruststelling om die zorg aan een professional over te laten.

Ik ga graag met het bedrijf en de betrokkene in gesprek om kennis te maken. Wanneer wij tot overeenstemming komen maken we heldere afspraken rondom contactmomenten. Een mogelijke terugkoppeling vindt altijd plaats met goedkeuring van de betrokken medewerker.

Maar er is méér mogelijk!

Heb je wel eens nagedacht over een ludieke workshop voor je collega’s? Eentje waarbij je mensen inspiratie en waardevolle inzichten opdoen en die nog lang door denderen in de gedachten? Een workshop budgetteren kan in overleg met (en voor) een team worden vormgegeven waarbij de eigen persoonlijke situatie altijd privé blijft. De papieren blijven thuis en wat mensen er van opsteken kunnen ze vol enthousiasme thuis toepassen en natuurlijk met de partner bespreken. Ik zorg gegarandeerd voor een aantal inspirerende uren die mensen niet snel zullen vergeten.

werkgever geldzorgen workshop